Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید سوری، اپیدمیولوزیست روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه و آموزش ایرنا افزود: لاک دان یا قفل کردن فقط به ما وقفه زمانی می دهد و اگر مشخص نشود هدف از آن چیست، در زمان لاک دان می خواهیم چه کار کنیم و برنامه مان برای بعد از ۲ هفته چه خواهد بود، عملا فنری که طی ۲ هفته فشرده می کنیم، رها کردن آن بعد از این مدت وضع را بدتر می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اپیدمیولوژیست به برخی مسوولان و دست اندرکاران نظام سلامت از جمله نمایندگان مجلس و روسای دانشگاه های علوم توصیه کرد که تا پاسخ روشن و مستدلل برای این سوالات نگرفته اند، اصرار به لاک دان نداشته باشند.

وی ادامه داد: اگر هدف لاک دان استراحت دادن به بیمارستان ها و کادر درمانی است، این هدف را می توان با مداخلات و سیاست های کم هزینه تر تامین کرد.

محدودیت تردد ساعاتی در کنترل کرونا نقش ندارد

وی ادامه داد: موضوع دیگر در خصوص محدودیت تردد در ساعاتی از شبانه روز است که به نظر نمی رسد فرجام موثری در کنترل اپیدمی کرونا داشته باشد.

سوری ادامه داد: وقتی زمان را برای تعاملات اجتماعی و رفتارهای روزمره متراکم می کنیم عملا احتمال افزایش سرعت انتشار و مواجهه را بیشتر کنیم، یعنی فعالیت ها اگر درست تعریف و دسته بندی نکنیم، دچار فشار زمان و در نتیجه افزایش مواجهه ها می شویم.

وی اضافه کرد: تجمع مردم در بسیاری از ایستگاه های مترو و صف های اتوبوس در شب اول اجرای  این طرح در تهران موید این موضوع در خصوص ایجاد فشار زمان بر گسترش اپیدمی است. اصلی مهم در کنترل اپیدمی که متاسفانه مورد توجه تصمیم گیرندگان این طرح قرار نگرفته است.

وی ادامه داد: درست مانند این است در مواقعی که حجم بسیار زیادی از مردم را که به شمال کشور سفر کردند و قصد بازگشت به تهران دارند، مجبور کنیم در تعداد ساعات محدودی حرکت کنند در حالی که مدیریت زمان و توزیع مواجهه در محدوده زمان بیشتر، تراکم ترافیک را کمتر خواهد کرد.

سوری بیان داشت: به نظر می رسد به جای محدود کردن زمان، اگر فعالیت ها در زمان مدیریت شده توزیع  شود، شانس مواجهه را کمتر خواهیم کرد. مثلا ساعات کار ادارات یا بانک ها را در چند واحد زمانی توزیع کنیم؛ قطعا تراکم جمعیت کمتر شده و میزان مواجهه افراد حساس با افراد آلوده کمتر می شود.

وی افزود: در نهایت اینکه کنترل اپیدمی به صورت اقدامات جزیره ای، بدون استناد به مطالعات بومی و علم اپیدمیولوژی نتیجه ای نخواهد داشت و آنچه می تواند به کنترل اپیدمی در کشورمان کمک کند همکاری همه جانبه سازمان ها و نهادهای کشور و مشارکت فعال مردم است.

سوری گفت: اجرای بهینه طرح تکمیلی کنترل اپیدمی موسوم به طرح شهید قاسم سلیمانی یکی از مهمترین اقدامات برای کنترل بیماری خواهد بود که با همکاری وزارت بهداشت و بسیج از ۲۰ آبان ماه در کشور آغاز شده است.

وی بیان داشت: اگر رویکرد مناسب برای کنترل اپیدمی نداشته باشیم، باید شاهد مرگ بیش از ۸۰ هزار نفر از هموطنانمان بر اثر کووید- ۱۹ باشیم.

سوری اظهار داشت: اپیدمی و عواقب احتمالی ناشی از آن بسیار جدی تر از آن است که برخی سیاستگذاران تصور می کنند و با آزمون و خطا، طرح های جزیره ای و  برنامه های انقطاعی کنترل آن چیزی شبیه غیرممکن و محال است.

برچسب‌ها کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محدودیت های کرونا پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محدودیت های کرونا کرونا دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محدودیت های کرونا اخبار کنکور کنترل اپیدمی لاک دان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۶۳۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عرضه خودروهای وارداتی برقی و بنزینی از یکشنبه هفته آینده

تین نیوز

رییس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: عرضه انواع خودرو وارداتی اعم از خودروهای برقی و بنزینی روز یکشنبه هفته آینده آغاز می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از اقتصادآنلاین، مهدی ضیغمی درخصوص زمان عرضه جدید خودروهای وارداتی بیان کرد: عرضه انواع خودرو وارداتی اعم از خودروهای برقی و بنزینی روز یکشنبه هفته آینده آغاز می شود.

ضیغمی افزود: خودروهای برقی فعلا در سامانه عمومی عرضه خواهد شد و سپس در سامانه مخصوص خودروهای برقی عرضه خواهد شد.

وی در مورد این که چرا خودروهای برقی در سامانه ای جدا عرضه خواهد شد، گفت: برای این که بتوان تبلیغات بیشتری درباره این خودروها انجام داد و مشخصات و ویژگی این خودروها را بیشتر و بهتر توضیح داد و در این زمینه فرهنگ سازی شود.

مجری طرح واردات خودرو وزارت صمت بیان کرد: با شورای رقابت صحبت هایی داشته ایم تا عرضه خودروهای برقی تسهیل شود؛ همچنین درخواست کرده ایم که برای خودروهای برقی بحث بلوکه کردن پول و داشتن پلاک فعال حذف شود که در حال بررسی است؛ تا آن زمان خودروهای برقی در همین سامانه فعلی عرضه می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پوچتینو: هر هفته تحت فشار هستم؛ مدیران چلسی تصمیم‌شان را بگیرند
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها منجر به کاهش حقوق می شود؟+ جزئیات
  • زمان حراج بعدی شمش طلا اعلام شد+ شرایط
  • هشدار سیل برای پایان هفته جاری
  • کاهش فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان در شیراز
  • استقلال را به مقصد برسانید
  • بلینکن در دیدار با هرتزوگ: آمریکا اکنون خواهان آتش‌بس است
  • فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان تسریع شد
  • آغاز عرضه خودروهای وارداتی برقی و بنزینی از یکشنبه هفته آینده
  • برتری شمس آذر مقابل پیکان در دیدار تماشایی بدون تماشاگر