Web Analytics Made Easy - Statcounter

از کل طرح های اشتغالزایی دولت حدود ۶۷۶۳ میلیارد ریال منابع اختصاص یافته بر اساس موافقتنامه پرداخت شده است و حدود ۵۴۴۰میلیارد ریال اعتبارباقیمانده مورد نیاز برای ایفای مانده تعهدات است. ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۰ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار، طرح کاروزی دانش آموختگان دانشگاهی، طرح مشوق بیمه ای کارفرمایی، طرح یارانه دستمزد وطرح تأمین مالی خرد از جمله طرح های اشتغالزایی دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما به دلیل کمبود منابع به طور کامل محقق نشده است.

طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار: در این طرح برای افزایش مهارت و اشتغال پذیری جوانان، ایجاد فرصت‌های شغلی مناسب و پایدار جهت رفع مشکل جوانان عمدتاً غیردانشگاهی در گروه سنی 15 تا 22 ساله، این گروه از افراد با ثبت نام در سامانه مربوطه تحت عنوان مهارت آموز بر اساس توافق کارفرما و فرد آموزش گیرنده و پرداخت هزینه پوشش بیمه مسئولیت مدنی توسط دولت در بنگاه‌های اقتصادی خصوصی و تعاونی فعالیت می‌کنند و با محیط کار آشنا می‌شوند.

اشتغالزایی با تولید «حوله»/ عدم ثبات بازار مهمترین مشکل کارآفرینان است«ایرانی بپوش»|50 درصد ظرفیت پوشاک کشور خالی است/ امکان اشتغالزایی برای 1.5 میلیون نفر

طرح مشوق بیمه‌ای کارفرمایی: در این طرح کارفرمایان بنگاه‌های فعال اقتصادی بخش خصوصی و تعاونی (دارای کد کارگاهی تأمین اجتماعی) در صورت جذب و بکارگیری جوانان دانش آموخته دانشگاهی از بین گروه هدف این طرح برای مدت یکسال، مشمول بهره مندی از مزایای مشوق بیمه‌ای کارفرمایی می‌شوند و سهم بیمه مذکور توسط دولت پرداخت می‌شود.کارفرمایانی که کارورزان را جذب کنند، در چارچوب آئین‌نامه اجرایی ماده 71 قانون برنامه ششم توسعه به مدت 2 سال از مزایای معافیت حق بیمه سهم کارفرما برخوردار می‌شوند.

طرح کارورزی دانش آموختگان دانشگاهی: این طرح در راستای اجرای ماده 71 قانون برنامه ششم توسعه، مصوبات ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و مصوبات شورای عالی اشتغال مبنی بر کاهش نرخ بیکاری جوانان دانش آموخته دانشگاهی از طریق تکمیل مهارت ها و جذب و به کارگیری جوانان دانش آموخته دانشگاهی در بخش تعاونی و خصوصی اقتصاد، در دستور کار قرار گرفت.در قالب این طرح، کارورز که باید حداقل دارای مدرک کاردانی باشد پس از ثبت نام در سامانه کارورزی به منظور کسب تجربه و ارتقای مهارت در بنگاه‌های اقتصادی حضور خواهد یافت. در صورتی که کارورز در طی دوره در همان کارگاه و یا کارگاه دیگری جذب شود، کارگاه مربوطه به مدت 2 سال از معافیت حق بیمه سهم کارفرما برخوردار خواهد شد.

در راستای این طرح  پیش بینی شده بود که در سال 96 با اجرای طرح ، 135 هزار نفر کارورز جذب بنگاه ها شوند که با توجه به عدم تامین به موقع منابع مالی مورد نیاز و به رغم ثبت نام 129 هزار نفر دانش آموخته دانشگاهی واجد شرایط در سال 96،تعداد 12 هزار و 400 نفر در واحدهای پذیرنده جذب شدند که هزینه های اجرایی آن از محل منابع محدود وزارت کار از محل بودجه سنواتی تامین و پرداخت  شد.با این حساب116هزار و 600 نفر به دلیل عدم تأمین به موقع منابع مالی برای جذب در بنگاه های اقتصادی، تولیدی، خدماتی و کشاورزی در قالب طرح کارورز محروم شدند.

 در این طرح منابع اختصاص یافته بر اساس موافقنامه حدود هزار و 676 میلیارد ریال پیش بینی شده بود که از سال 97 تا کنون حدود 252.4 میلیارد ریال از آن پرداخت شد و اعتبار باقی مانده مورد نیاز برای ایفای مانده تعهدات حدود 1424 میلیارد ریال  است. همچنین برای طرح مشوق بیمه کارفرمایی حدود 3203 میلیارد ریال پیش بینی شده بود که حدود 1018 میلیارد ریال از آن پرداخت شد و حدود 2185 میلیارد ریال اعتبار باقیمانده مورد نیاز برای ایفای مانده تعهدات است. لازم به ذکر است که عملکرد این اعتبارات از سال 97 تا پایان مرداد ماه 98 است. در این طرح جوانان فارغ التحصیل دانشگاهی که تمایل دارند برای کسب مهارت‌های لازم فنی و کارآفرینی در دوره‌های کارورزی وارد شوند با ثبت نام در سامانه کارورزی از کمک هزینه آموزشی بهره‌مند می‌شوند. این اعتبار معادل یک سوم حداقل دستمزد برای هر نفر (به عنوان کمک هزینه) خواهد بود. این افراد به علاوه تحت پوشش بیمه مسئولیت مدنی قرار می‌گیرند.

 طرح مهارت آموزی نیز از دیگر طرح ها است که حدود 160 میلیارد ریال منابع اختصاص یافته بر اساس موافقنامه بود که از ابتدای سال 97 تا مرداد 98 حدود52.5 میلیارد ریال از آن پرداخت شد و حدود 108 میلیارد ریال آن هنوز پرداخت نشده است.

طرح یارانه دستمزد جز منابع اختصاص یافته بر اساس موافقنامه  1604 میلیارد ریال پرداخت شده است و اعتبار باقیمانده مورد نیاز برای ایفای مانده تعهدات حدود1604 میلیارد ریال است.

تامین مالی خرد یکی از طرح های دولت که حدود 119.9 میلیارد ریال منابع اختصاص یافته است و اعتبار باقیمانده مورد نیاز برای ایفای مانده تعهدات حدود 120میلیارد ریال است.

 

 

 انتهای پیام/

R1012189/P/S7,82/CT1 واژه های کاربردی مرتبط معاونت اشتغال بحران بیکاری و اشتغال

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت اشتغال بحران بیکاری و اشتغال معاونت اشتغال بحران بیکاری و اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۰۶۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند

 سیدمحمد آقامیری، استاندار قم امروز در جلسه شورای بانک‌های استان که در محل سالن امام جواد استانداری برگزار شد نیاز اولیه مردم را در حوزه مسکن دانست و با تشکر از بانک‌هایی (دولتی) که در ارائه تسهیلات مسکن به استان کمک کردند، گفت: بانک مسکن قم در ارائه تسهیلات بعد از اصفهان و شیراز رتبه دوم کشور را دارد، اما برای برخی بانک‌های خصوصی که در این زمینه عملکرد ضعیفی داشتند و یا منابع استان را خارج از استان خرج کردند در سفر دوم رئیس جمهور به قم، تصمیمات جدی گرفته خواهد شد.

وی همچنین با اشاره به استناد بخشنامه بانک مرکزی که ۵۰ درصد منابع بانکی هر استان باید در همان استان هزینه شود، افزود: بنابر تاکید رئیس جمهور نسبت به ارائه تسهیلات خرد به مردم با خارج شدن بانک‌های متخلف از گردونه، بانک‌های دیگر، می‌توانند با شتاب بیشتر به مردم خدمت رسانی نمایند.

استاندار با بیان اینکه بانک‌های خصوصی تحت نظارت بانک مرکزی که با استفاده از منابع استانی فعالیت دارند باید در راستای سیاست‌های مالی دولت به ویژه مسکن به عنوان اولویت اول دولت قدم بردارند، گفت: خوشبختانه استان قم در حوزه مسکن جزء استان‌های برتر کشور است، اما این کافی نیست و برای رسیدن به اهداف تعیین شده همه باید تلاش کنند.

آقامیری با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا اسفند سال گذشته، از ۲۶ همت جذب بانک‌های خصوصی، فقط ۶ همت خرج شده است، گفت: این جای سوال است که ۲۰ همت جذب شده از استان چرا باید خارج از استان خرج شود در حالی که نصف این مبلغ بسیاری از مشکلات استان را برطرف می‌کند.

کارشناس آمار بانک ملی استان هم در این جلسه با ارائه گزارشی از عملکرد بانک‌های استان از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا بهمن ماه گفت: در سال ۱۴۰۲ رشد منابع بانکی استان با ۲۰ درصد در رتبه ۲۱ کشور و از لحاظ رشد مصارف در رتبه دوم با ۴۱ درصد رشد بوده است.

حسین زینعلی افزود: در سال ۱۴۰۲ در بخش‌های مختلف ۵۱.۶ همت تسهیلات پرداخت شده که این عدد در سال ۱۴۰۱، ۳۸ و نیم همت بوده است.

وی افزود: این میزان در بخش مسکن با ۲۸ درصد سهم از ۴.۶ همت در سال ۱۴۰۱ به ۱۴ و ۴ دهم درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و در بخش کشاورزی ۴ درصد سهم، در بخش صنعتی ۲۳ درصد سهم تعلق گرفته است.

زینعلی با اشاره به پرداخت ۱۲۳ هزار و ۵۸۱ فقره تسهیلات وام قرض الحسنه به مبلغ ۹ همت در این مدت گفت: در زمینه مشاغل خانگی ۸۷۳ فقره به مبلغ ۹ همت، فرزندآوری ۱۴ هزار و ۱۴۶ فقره با ۰.۹ همت و در زمینه ازدواج ۱۱ هزار و ۱۵۹ فقره با ۲.۳ همت تسهیلات قرض الحسنه پرداخت شده است.

در این جلسه همچنین مصوب شد؛ تسهیلات خود مالکی و کلیه قرارداد‌های اجاره بها و ودیعه مسکن با ثبت در سامانه خودنویس از سوی بانک رفاه پرداخت شود.

اطلاع رسانی اقدامات بانکی در راستای جهاد تبیین در مدت سفر رئیس جمهور به استان از دیگر مصوبات این جلسه بود.

استاندار در این جلسه از سفر رئیس جمهور به استان در روز‌های ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • پیگیری برای ارائه تسهیلات بانکی براساس تخلف و تصادف رانندگی/ نحوه پرداخت حق بیمه تغییر می‌کند
  • رئیس جمهور ۲۰ اردیبهشت به قم سفر می‌کند
  • پرداخت تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم
  • تسهیلات ۸ هزار پرونده طرح نهضت ملی مسکن قم پرداخت شده است
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • رشد ۱۴ برابری تسهیلات مکانیزاسیون باغبانی در همدان