Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس HSE پالایشگاه اول مجتمع گازی پارس حنوبی گفت: برای حفاظت از زیست بوم، حفظ و صیانت از محیط زیست دریایی، طرح حمایت از زیست‌بوم خلیج فارس در مجتمع گازی پارس جنوبی تدوین شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از عسلویه، محمود محمدی، بعدازظهر امروز در جریان آزاد سازی لاک‌پشت‌های گرفتار شده در حوضچه‌های آبگیر پالایشگاه اول مجتمع گازی پارس جنوبی با بیان اینکه خلیج فارس دارای اکوسیستمی متنوع و از نظر تنوع زیست محیطی و وجود گونه‌های مختلف آبزیان بی نظیر است، اظهار داشت: لاک پشت نوک‌عقابی طبق آخرین طبقه بندی اتحادیه بین المللی حفاظت از طبیعت، به شدت در معرض خطر انقراض قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی با تاکید بر حمایت از زیست‌بوم خلیج فارس افزود: برای حفاظت از زیست بوم، حفظ و صیانت از محیط زیست دریایی، طرح حمایت از زیست‌بوم خلیج فارس در مجتمع گازی پارس جنوبی تدوین شده است.

وی با بیان اینکه جمعیت لاک‌پشت نوک‌عقابی در طول سال‌های گذشته به شدت کاهش داشته است خاطر نشان کرد: با توجه به شرایط و تهدیدات موجود، لاک‌پشت نوک عقابی، زیست خود را بیشتر در جزایر نخیلو، عسلویه، ام الگرم در استان بوشهر، قشم، شیدور، هندورابی، هنگام و هرمز در استان هرمزگان محدود کرده است.

رئیس HSE پالایشگاه اول مجتمع گازی پارس حنوبی به عوامل تهدیدکننده این گونه لاک‌پشت پرداخت و افزود: ازبین رفتن تخم آنها توسط گوشتخواران، پرندگان، خزندگان، اعتقاد نادرست مردم محلی به ارزش غذایی و دارویی آن، گرفتار شدن در تورهای ماهیگیری و برخورد با پروانه موتور قایق‌ها از عوامل تهدید انقراض لاک‌پشت‌ها است که حفاظت از این گونه در راستای حفظ تنوع زیستی منطقه باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

محمدی، اقداماتی نظیر طرح تکثیر و پرورش لاک پشت‌های نوک عقابی، اطلاع رسانی و آگاه سازی مردم بومی، بررسی و تهیه آمار لانه گزینی، پلاک گذاری و تیمار لاک‌پشت‌های صدمه دیده و رهاسازی در دریا را در امر حفاظت از این لاک پشت‌های دریایی برای جلوگیری از انقراض آنها موثر دانست.

وی، از حمایت‌های مدیریت پالایشگاه اول و مجتمع پتروشیمی مبین به سبب همکاری در حفظ و صیانت محیط زیست قدردانی کرد.

انتهای پیام/

R41363/P1377/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۰۸۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است

مهدوی ابهری، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: در این شرایط خاص کشور با توجه به جنگ اقتصادی، حرکت اقتصادی رو به جلو جای شکرگزاری دارد.

او افزود: ما در دنیا منابع خدادادی هیدروکربوری را داریم که شکر آن استفاده درست از آن می شود.

وی ادامه داد: استفاده از این منابع تبدیل به ارزش افزوده است. علی الرغم تحریم ها وزارت نفت اقدامات موثری انجام داده است به عنوان مثال فاز ۱۴ پارس جنوبی که تماماً ایرانی است.

به گفته ابهری ورود سرمایه گذاری به بالا دست در دولت سیزدهم رقم خورد.

دبیر انجمن کارفرمایان پتروشیمی خاطر نشان کرد: طی مدتی کوتاه انقلابی برای صدور مجوز ها در وزارت نفت صورت گرفت و روند آن تسریع شد.

وی ادامه داد: قطعاً سرمایه‌گذاری پتروشیمی ها برای کشور مفید و مثمر ثمر است و با توجه به شعار سال الزاماتی نیز در این زمینه وجود دارد.

ابهری با اشاره به قراردادی که امروز منعقد شد خاطر نشان کرد: با این قراردادها هم بخش خصوصی به یکی از مهمترین سرمایه گذاری ها ورود پیدا می‌کند که خود به آن نیاز دارد و هم در روند اقتصادی کشور مثمر ثمر خواهد بود.

مهدوی ابهری تصریح کرد: سرمایه گذاری در میادین و صرفه جویی در بخش گاز یکی از اهم فعالیت ها است ولی سخن کای این است که باید پتروشیمی‌ها در این بخش ورود کنند.ما باید در بخش گاز سرمایه‌گذاری کنیم و این آمادگی از سوی پتروشیمی‌ها مشکلی نیست.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی ایران با اشاره به ناترازی گاز در کشور اضافه داد: فریادهایی که ما می زنیم برای سرمایه گذاری در میادین گازی، مصرف بهینه و صرفه‌جویی به دلیل این است که لطمه‌ای به تولید وارد نشود در حالی که باید سال‌های گذشته به آن فکر می‌کردیم

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تکمیل مجتمع فرشته جنوبی تبریز تا پایان امسال
  • آغاز تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی
  • احداث شهرک‌های مسکونی کارگری در مجاورت مجتمع‌های صنعتی را دنبال می‌کنیم
  • مجتمع فرشته جنوبی تبریز امسال به بهره برداری می‌رسد
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • تأسیس بانک ذخایر دریایی ایران به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • بارش باران در ۱۸ استان کشور/ خلیج فارس مواج می‌شود
  • فاجعه زیست محیطی؛ خلیج فارس شورتر شد
  • ۳۰ درصد بازار سرمایه در اختیار صنعت پتروشیمی/ فاز ۱۴ پارس جنوبی تماماً ایرانی است